;
logo

CERC at Columbia University

  • columbia university cerc interior design renovation project by Gran Kriegel Architects
  • columbia university cerc interior design project by gran kriegel architects in nyc
  • columbia university cerc interior design project by gran kriegel architects in nyc
  • columbia university interior design project by gran kriegel architects in nyc

The Center for Environmental Research and Conservation, on the Morningside campus of Columbia University, is an 18,000 sq. ft. facility that occupies three floors. Originally a typical doubled-loaded plan, the center spine of the space was opened to create a sun-lit circulation space that doubles as a lounge and meeting area. By opening the space both horizontally and vertically, we integrated administrative functions, laboratory space and a research greenhouse into a singular facility. CERC embodies many ideas we believe are important. David Kriegel was the Principal-in-Charge for the design of this project. In collaboration with the Stein Partnership.

Client: Columbia University
Location: New York, NY

Back to College & University Projects